Apr 3, 2010, 5:12 PM

Пролет 

  Poetry
691 1 0

Нека да отидем вишната да видим,

как е разцъфтяла тя,

нека да отидем и да ù завидим,

както пролетта ù завидя.


Седмица на обич само ù остави,

седмица на розови мечти,

седмица година няма да забрави,

както бяхме двама - аз и ти.



© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??