Нека да отидем вишната да видим,
как е разцъфтяла тя,
нека да отидем и да ù завидим,
както пролетта ù завидя.
Седмица на обич само ù остави,
седмица на розови мечти,
седмица година няма да забрави,
както бяхме двама - аз и ти.
© Рот Кив Всички права запазени