Mar 9, 2016, 7:42 AM  

пролет 

  Poetry » Love
453 0 0

Раждат се песни чудесни,
птици политат в простора
към слънцето в порив избликва
душата...
Всичко се буди,расте,живее!
Само моята радост бавно умира
и любовта си отива,
дала на любимия толкова малко !

 

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??