9 мар. 2016 г., 07:42  

пролет 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Раждат се песни чудесни,
птици политат в простора
към слънцето в порив избликва
душата...
Всичко се буди,расте,живее!
Само моята радост бавно умира
и любовта си отива,
дала на любимия толкова малко !

 

© Юлия Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??