Apr 4, 2017, 11:19 AM

Пролетен ден 

  Poetry » Love
256 0 0

Роза в пролетен ден

на двора вън цъфти.

Чезне мрак студен -

в сърцето ми си ти...

 

И за тоз чуден цвят

нека да звучи лирата ми,

че най-хубав е в цял свят

и, моля те, при мене остани...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??