4 апр. 2017 г., 11:19

Пролетен ден 

  Поэзия » Любовная
255 0 0

Роза в пролетен ден

на двора вън цъфти.

Чезне мрак студен -

в сърцето ми си ти...

 

И за тоз чуден цвят

нека да звучи лирата ми,

че най-хубав е в цял свят

и, моля те, при мене остани...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??