Пролет, птички пеят, слънце грее, поляни зеленеят.
Пролетта дойде, когато ти ми каза обичам те.
Тогава за мене стана топло, слънцето изгря и стопли ми сърцето.
Тогава птичките запяха свойте песни.
В твойте очи видях зелените поляни.
Пролетта ще бъде вечно жива в моето сърце.
Докато съм жив, ще бъда все на топло, сгушен в твойте ръце.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.