5.11.2009 г., 15:18 ч.

Пролетта 

  Поезия » Любовна
531 0 1

Пролет, птички пеят, слънце грее, поляни зеленеят.

Пролетта дойде, когато ти ми каза обичам те. 

Тогава за мене стана топло, слънцето изгря и стопли ми сърцето.

Тогава птичките запяха свойте песни. 

В твойте очи видях зелените поляни. 

Пролетта ще бъде вечно жива в моето сърце.

Докато съм жив, ще бъда все на топло, сгушен в твойте ръце.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Замириса на пролет, слънцето изгря, усмихна ме в този мрачен ден!
Предложения
: ??:??