Колко ли е трудно да сме хора?
Навярно доста щом не сме...
Цял живот се лъжем без умора -
лъжем се, лице в лице!
Мислим си, че се познаваме,
било с приятел, брат или съпруг,
но в крайна сметка осъзнаваме,
че накрая всеки се оказва друг!
© Добри Бонов All rights reserved.