Смешно е да се правя на поет.
Това което искам да изкажа
е невъзможно да бъде вмъкнато в куплет.
Толкова дълго те обичах,
че забравих какво е да си свободна,
да тичаш из безкрайни тревисти поля.
Посоките сама да избираш,
без да се ограничаваш с нечия правота.
Да си свободна, усмихната и най-вече щастлива!
Да не се съобразяваш, дори да не знаеш
какво означават граници и правила,
а просто да бъдеш там където поискаш.
Прости ми...
© Èдин Гравън All rights reserved.