Днес прошки е и нека си простим
за грешките, думите, за всичко,
дори неволно ние да грешим,
но да помислим за едно едничко.
Че прошката е чуден лек,
лекува и душата, и сърцето,
с нея става се добър човек
щом Господ вижда всичко от небето.
Затова е и днешният ден,
всеки един да прощава,
простено да ви е, простете и на мен,
дори и на този, който не заслужава!!!
17.03.2013 г.
© Илия Левков All rights reserved.