Mar 11, 2019, 12:50 AM

Прошки 

  Poetry
231 0 1

Простѝ ми, обич, 

и дори да съм ти 

съгрешил...

 

Простѝ ме -

и дори да съм те

огорчил...

 

Простѝ -

те моля пак и пак -

простѝ ми...

 

Защото, обич,

ти си небеса

Богохранѝми!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Защото, обич,
    ти си небеса
    Богохранѝми!...!
Random works
: ??:??