11 мар. 2019 г., 00:50

Прошки 

  Поэзия
232 0 1

Простѝ ми, обич, 

и дори да съм ти 

съгрешил...

 

Простѝ ме -

и дори да съм те

огорчил...

 

Простѝ -

те моля пак и пак -

простѝ ми...

 

Защото, обич,

ти си небеса

Богохранѝми!...

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Защото, обич,
    ти си небеса
    Богохранѝми!...!
Предложения
: ??:??