Татко! Сърдиш ли ми се? Кажи ми?
Че на празника последен не дойдох?
Искал си да видиш всички близки,
ала мен ме нямаше сред тях...
Сигурно си страдал много, татко...
И сърцето ти затуй не издържа...
Че далече ориста отпрати
твоята голяма дъщеря...
Татко, миличък! Прости ми!
Молих те и в сетния ти час...
Някога и някъде пак ще се видим...
Дотогава... БОГ да бъде с нас!
03.02.2013 г.
© Таня Георгиева All rights reserved.