3 февр. 2016 г., 07:44

Прощално 

  Поэзия » Другая
666 0 0

Татко! Сърдиш ли ми се? Кажи ми?

Че на празника последен не дойдох?

Искал си да видиш всички близки,

ала мен ме нямаше сред тях...

 

Сигурно си страдал много, татко...

И сърцето ти затуй не издържа...

Че далече ориста отпрати

твоята голяма дъщеря...

 

Татко, миличък! Прости ми!

Молих те и в сетния ти час...

Някога и някъде пак ще се видим...

Дотогава... БОГ да бъде с нас!

 

03.02.2013 г.

 

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??