Oct 12, 2008, 5:24 PM

Прощавам за последно 

  Poetry
752 0 2

Прощавам ти... всяка изневяра,

всеки поглед - грешна страст!!!

Да си отида... НЕ, НЕ, не мога...

пред греха ти плача аз...

Прощавам ти пред бога

за допира до чужда плът!

Пред тълпата тук от хора -

заклевам те до Смърт!!!

Прощавам ти със клетва,

клетва с божа съд -

"Изневяра пак ако последва,

да гориш без милост в АД".

 

© Недислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??