Прощавам ти... всяка изневяра,
всеки поглед - грешна страст!!!
Да си отида... НЕ, НЕ, не мога...
пред греха ти плача аз...
Прощавам ти пред бога
за допира до чужда плът!
Пред тълпата тук от хора -
заклевам те до Смърт!!!
Прощавам ти със клетва,
клетва с божа съд -
"Изневяра пак ако последва,
да гориш без милост в АД".
© Недислава Всички права запазени