Плюс, минус, привличане, отблъскване, огън и лед.
Добро, зло, болка, щастие, преди и след.
Красиво, грозно, бяло, черно, мрак и светлина.
Вечно, преходно, смърт, живот, съществуване и празнота.
Любов, омраза, мъж, жена.
Любовта убива, знам!
Любовта живот е, знам!
Тя е красива, знам!
Добро и зло е, знам!...
© Венцислав Захариев All rights reserved.