11 ago 2009, 22:57

Прощаване 

  Poesía » De amor
1307 0 4

Плюс, минус, привличане, отблъскване, огън и лед.

 

Добро, зло, болка, щастие, преди и след.

 

Красиво, грозно, бяло, черно, мрак и светлина.

 

Вечно, преходно, смърт, живот,  съществуване и празнота.

 

Любов, омраза, мъж, жена.

 

Любовта убива, знам!

 

Любовта живот е, знам!

 

Тя е красива, знам!

 

Добро и зло е, знам!...

© Венцислав Захариев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??