Акростих
Прости ми, мамо, че живях
различно и направих грешки.
От всеки глупав, смъртен грях
събирах истини човешки.
Тъгувах, плаках и се смях,
и носих съвестта си тежка.
Мисли каквото искаш. Бях...
И днес дойдох да диря Прошка.
© Нели Господинова All rights reserved.