28 feb 2012, 12:11

Прости ми! 

  Poesía » Otra
640 0 5

 


                                      Акростих

Прости ми, мамо, че живях
различно и направих грешки.
От всеки глупав, смъртен грях
събирах истини човешки.
Тъгувах, плаках и се смях,
и носих съвестта си тежка.

Мисли каквото искаш. Бях...
И днес дойдох да диря Прошка.


© Нели Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??