Jul 15, 2007, 11:50 AM

Прости ми 

  Poetry
513 0 1

Друг докоснах в нощта,

с друг направих аз греха.

Безкрайно крия аз това,

за да не те нараня.

 

Този спомен в мен още пари,

винаги душата ми гали.

Като перо е крех и нежен,

като дявол е страшен и обсебващ.

 

Но знай, на сърце си ми само ти,

моля те, мили, прости,

винаги с мен продължи

и за греха ми прости.

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Живота дава втори шанс!
    Поучаваме се от грешките си,
    нали за това ги правим!
    Поздравче, Петя!
Random works
: ??:??