Друг докоснах в нощта,
с друг направих аз греха.
Безкрайно крия аз това,
за да не те нараня.
Този спомен в мен още пари,
винаги душата ми гали.
Като перо е крех и нежен,
като дявол е страшен и обсебващ.
Но знай, на сърце си ми само ти,
моля те, мили, прости,
винаги с мен продължи
и за греха ми прости.
© Петя Димитрова Todos los derechos reservados
Поучаваме се от грешките си,
нали за това ги правим!
Поздравче, Петя!