Aug 17, 2007, 2:35 PM

просто думи 2 

  Poetry
518 0 1
 

    Нека душата ми да е Не-наранима,

                                                    не-наранима...

   Цялата, горката да е обвита в броня,

   за да рикошират в нея куршумите-думи...

    Спирам...
                        Точка.
                                        Край!
                                                      ... агония...

© Бина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??