17.08.2007 г., 14:35 ч.

просто думи 2 

  Поезия
519 0 1
 

    Нека душата ми да е Не-наранима,

                                                    не-наранима...

   Цялата, горката да е обвита в броня,

   за да рикошират в нея куршумите-думи...

    Спирам...
                        Точка.
                                        Край!
                                                      ... агония...

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??