"Аз съм недобре,
а ти ще ходиш на море.
Нека и аз нещо да получа,
нека на милосърдие да те науча."
"Какъв си ти, та ум да ми даваш,
защо ми е да оцеляваш?
Аз себе си гледам, оправяй се сам.
Ако бях ти, щеше да ме е срам."
Тъй вълкът бизнесмен,
с духовна слепота роден,
остави просяка да умре
и отиде на море,
но съвестта ще го гризе.
© Георги All rights reserved.