Jul 9, 2007, 11:16 PM

прозрение 

  Poetry
932 0 11
 

Две капки дивни

от небето - две сълзи

се спряха на стъклото ми

почти пред моите очи.


Взрях се неразбиращо във тях

докато полекичка прозрях,

в двете капки от небето

аз теб и мен видях.


Те тихичко се плъзнаха

надолу - всяка по своя път,

тръгнаха след светлината

и никога не ще се съберат.

                               1992год

© Златка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??