Jul 6, 2011, 8:53 AM

Прозрение 

  Poetry » Phylosophy
503 0 1

Прозрение

 

Ти промени моя живот,

аз се опитвам да го владея на силен оборот,

ти си вълнуваща тръпка,

неизживяна целувка!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??