6 июл. 2011 г., 08:53

Прозрение 

  Поэзия » Философская
502 0 1

Прозрение

 

Ти промени моя живот,

аз се опитвам да го владея на силен оборот,

ти си вълнуваща тръпка,

неизживяна целувка!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??