ПРОЗРЕНИЕ
Нещо става с мен напоследък...
Притъмняло е в мойте очи!...
Всъщност няма по-страшно проглеждане
в миг, когато угасват лъчи
и наивните сини илюзии
се стопяват една по една!
И боли ме!... Чак до безумие!
На света си оставам сама...
14. 2. 2013 г.
Стара Загора
© Христина Радомирова All rights reserved.
Дани,
Жани,
Мишо,
Чоно,
Коце!!!
С удоволствие приемам и шамарите и прегръдките и топлите ви думи, щом са от сърцата ви!...