Apr 27, 2013, 6:54 PM

Птица 

  Poetry » Love
860 0 1

Долепени - две стихотворения

издигат се от вятър към небесни  висини,

без маски за театър - две видения...

две измислени души...!

Едната истинска почти

а другата е привидение...

долепени - две  стихотворения,

наш′те влюбени души!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ха, и аз днес бях на такава стихотворна вълна, но моето ще пусна утре
Random works
: ??:??