27 abr 2013, 18:54

Птица 

  Poesía » De amor
858 0 1

Долепени - две стихотворения

издигат се от вятър към небесни  висини,

без маски за театър - две видения...

две измислени души...!

Едната истинска почти

а другата е привидение...

долепени - две  стихотворения,

наш′те влюбени души!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ха, и аз днес бях на такава стихотворна вълна, но моето ще пусна утре
Propuestas
: ??:??