Sep 17, 2006, 10:55 PM

ПТИЦА 

  Poetry
603 0 3
Старецът седи на пейката,
под дървото с натежали клони,
под небето с натежали облаци,
старецът подхвърля семена
на птиците,

както се подава за покойници.

Скоро той самият
ще е птица.

© Павел Цветков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??