17 сент. 2006 г., 22:55

ПТИЦА 

  Поэзия
604 0 3
Старецът седи на пейката,
под дървото с натежали клони,
под небето с натежали облаци,
старецът подхвърля семена
на птиците,

както се подава за покойници.

Скоро той самият
ще е птица.

© Павел Цветков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??