Jun 22, 2007, 4:24 PM

Птичката 

  Poetry
587 0 0
Птичката от кафеза иска свобода.
Затворил си я като обещал си й любовта.
Ти показа й пътя да лети,
но искаш все при теб да си стой.
Пускаш я, а тя не може вече да лети!

© Мария Куршумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??