22.06.2007 г., 16:24 ч.

Птичката 

  Поезия
586 0 0
Птичката от кафеза иска свобода.
Затворил си я като обещал си й любовта.
Ти показа й пътя да лети,
но искаш все при теб да си стой.
Пускаш я, а тя не може вече да лети!

© Мария Куршумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??