Не ме разделяй ти със ветровете.
На бурите съм чедото стихийно
и нося тежки мълнии в сърцето -
безброй искри от нож, в гърба забиван.
Не ме разделяй ти и със звездите -
на пътя Млечен раждана съм нощем.
Недоорисана съм от добрите
феи, а лошите ги няма още...
Пусни ме, волна, ти към светлината
над страшни клетви и магии диви -
ще пие жар от слънцето душата
и после ще вали любов рубинна.
© Елена Гоцева All rights reserved.
Радвам се, че те има и ще те следя....Хубава пролет и вдъхновение,Елена!