Неизказани сълзите парят на очите ми
и трънливи думи в пясъка са заровени.
Кому са нужни, щом няма кой да прочете,
щом няма как да стигнат до нечие сърце.
В пустиня съм сама и със сълзи поя жарката земя,
но никнат само тръни, наместо цветя.
Ти избра ми таз съдба, но когато ме подириш,
ще намериш само шепа пясък на една скала.
© Нещичко Нещова All rights reserved.