Време заспало на хора забързани,
загубили смисъла в един пълен с илюзии
свят...
Време на всеки трепет, слънчев лъч ,
миг на смях и тъга .
Всяка стъпка е в един полуживнал
свят с искри безутешни , слънца ,
облаци тежки , но крехки.
Сякаш живеем, летейки в една
черна и бяла мечта без болка ,без
радост, без усет , без чувства и миг
на тъга.
В една черна и бяла магия,
дърпаща ни в една чужда
за нас самота, ала самота
на фалша и примамлива
красота.
© Велла Неделчева All rights reserved.