Apr 1, 2016, 11:53 PM

Първи април 

  Poetry » Other
923 0 1

Първи април е
и с прелести родния
край наспорѝл е!

 

Първи април е
и всекиго с обич и
мир обдарѝл е!

 

Първи апрѝлий,
страната на земния
Рай я окрѝляй!

 

...........................................

 

Първи апрѝлий! -
И вредом - Рай земен, и
людете - мѝли!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??