May 1, 2014, 8:03 PM  

Първи май не е на БСП 

  Poetry » Civilian
302 0 0

Десни лидери днес ни управляват

като социалисти хитро маскирани!

За наша сметка те се обогатяват,

лъжат ни, че криво са разбирани!

Лявата риторика те ловко употребяват,

но дори на пенсионерите много не дават.

За тях сещат се, когато трябва да ги избират,

но когато са на власт не им пука, че умират.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??