1 may 2014, 20:03  

Първи май не е на БСП 

  Poesía » Civil
300 0 0

Десни лидери днес ни управляват

като социалисти хитро маскирани!

За наша сметка те се обогатяват,

лъжат ни, че криво са разбирани!

Лявата риторика те ловко употребяват,

но дори на пенсионерите много не дават.

За тях сещат се, когато трябва да ги избират,

но когато са на власт не им пука, че умират.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??