Jun 25, 2009, 12:04 PM

Първична 

  Poetry
518 0 8

Черни боти.

Черен панталон.

Черно поло.

Шал -

от кадифе.

Шлифер -

в керемиден полутон.

Ръкавици...

Тръгвам!

Накъде?

 

Визуално

и в житейски план -

цялата съм

втора употреба.

Върволица...

Гълъби...

Фонтан...

Чужда съм!

Животът ме изгреба.

 

Палмово

ухае вечерта...

Секси-джаз -

до точката критична.

Жадно търся

твоята врата.

Там съм гола.

И с Душа -

първична.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??