Черни боти.
Черен панталон.
Черно поло.
Шал -
от кадифе.
Шлифер -
в керемиден полутон.
Ръкавици...
Тръгвам!
Накъде?
Визуално
и в житейски план -
цялата съм
втора употреба.
Върволица...
Гълъби...
Фонтан...
Чужда съм!
Животът ме изгреба.
Палмово
ухае вечерта...
Секси-джаз -
до точката критична.
Жадно търся
твоята врата.
Там съм гола.
И с Душа -
първична.
© Донка Василева Все права защищены