Първият учебен ден
Първият учебен ден
е минал спомен за мен,
който предизвиква радост
и нотки на умиление,
обичам и днес учителите си,
отнасям се към тях с уважение и благоговение,
в храма на знанието нека всички ученици уверено крачат,
без от трудностите да плачат!
Послеслов - На добър час на всички, които ще прекрачат прага на училище днес!
© Пламена Сомова All rights reserved.