15 sept 2011, 20:25

Първият учебен ден 

  Poesía » Civil
522 0 1

Първият учебен ден

 

Първият учебен ден

е минал спомен за мен,

който предизвиква радост

и нотки на умиление,

обичам и днес учителите си,

отнасям се към тях с уважение и благоговение,

в храма на знанието нека всички ученици уверено крачат,

без от трудностите да плачат! 

 

Послеслов - На добър час на всички, които ще прекрачат прага на училище днес!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Човек, вземи се малко в ръце -- къде видя поетичност в тоя текст?
Propuestas
: ??:??