Nov 6, 2014, 9:37 PM

Пътят на България 2 

  Poetry » Civilian
402 0 0

Народе, накъде вървиш?
Защо като гласуваш - спиш?
Сиреч защо за мутри гласуваш -

не можеш ли да умуваш?

Събуди се от таз летаргия голяма!
За теб грижи няма!
Те гледат само богатите да са добре.

Затуй 25 години ти си зле! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??