Народе, накъде вървиш?
Защо като гласуваш - спиш?
Сиреч защо за мутри гласуваш -
не можеш ли да умуваш?
Събуди се от таз летаргия голяма!
За теб грижи няма!
Те гледат само богатите да са добре.
Затуй 25 години ти си зле!
© Георги Всички права запазени