Татко днес хвана раче -
малко раче-осмокраче.
С осемте си малки крака
постоянно то си трака.
- Мъничко, червено раче,
ах, какво си ми глупаче!
Защо ходиш настрани?
Ще се спънеш - ще те заболи!
1998 г.
Елена
© Елена С All rights reserved.