12 oct 2010, 22:54

Раче 

  Poesía » Para niños
1216 0 1


Татко днес хвана раче -

малко раче-осмокраче.

С осемте си малки крака

постоянно то си трака.

- Мъничко, червено раче,

ах, какво си ми глупаче!

Защо ходиш настрани?

Ще се спънеш - ще те заболи!

 

 

1998 г.

Елена

© Елена С Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хахаха - зарадва ме!
Propuestas
: ??:??